ОТ ИДЕЯ КЪМ ПРОЕКТ

Идеята за този сайт е родена от моя син Момчил. Към момента е почти 7 годишен (29.04 2016 г.) и има желание да работи и печели пари. Първо опита с изхвърляне на боклука и миене на чинии (получаваше по 1 ст. за чиния и 5 ст. за боклука). След като се отказа доста бързо, реши, че може да прави това, което обича и да печели пари. Обсъдихме и доразвихме идеята му, а аз като негов родител, реших да помогна. вижте цялата история тук


home_interactive_iconbox_3

НАЙ-ВАЖНО Е ЗАБАВЛЕНИЕТО

В комерсиален свят като днешния първоначалната идея беше да печелим пари от дизайните, които създаваме. Обаче все пак на първо място е общуването помежду ни и обмяната на опит (зная че ви звучи стнно но процеса е двустранен). Труда, реда и дисциплината при работа са допълнителен жокер. Сами разбирате, че аз като баща имам много силен стимул сина ми да се развива и то в сфера, която харесва.

Така без напрежение докато ние се забавляваме, вие можете да получите дизайн на лого, или интересна идея на доста по - ниска цена от стандартната. Така печелим всички.

home_interactive_iconbox_2

ЗА ЦЕЛТА И СРЕДСТВАТА

Както се сещате всеки един от нас има различна цел. Момчил смята, че може да печели пари. Аз пък се надявам да го науча на нещо с този проект. Не мога да прогнозирам бъдещето и не зная как ще свърши всичко. Зная, че нашият скромен екип има ясни цели и приоритети - обучение, развитие, успех.

Средствата за постигането на целите са много. Моят професионален опит като дизайнер и педагог и упоритостта и трудолюбието на Момчил + талантът, който непрекъснато се развива е добра първоначална рецепта за създаване на страхотни лого дизайни.

ПРИЯТЕЛИ И КЛИЕНТИ

Въпреки, че Момчил предлага да продаваме дизайните на цена от 0.60 лв. за да имаме много приятели и клиенти, това няма как да стане затова, ако някой реши, че си струва да работи с нас нека просто направи запитване. Първите поръчали лого дизайн, ще имат място по - долу, което ще бъде и нашето признание за тяхното доверие. Предвидените партньорски позициите са 8, но се надяваме да станат и повече. Бъдете сред първите няма да сгрешите. Освен привилегията да имате банер и линк на тази страница вие ще получите лого на доста по - ниска цена от стандартната.


Партньорска позиция1


Партньорска позиция2


Партньорска позиция3


Партньорска позиция4


Поискайте оферта за цена на лого

Напишете Имената и имейла си в контактната форма по - долу. В максимално кратък период ние ще се свържем с вас за да уточним допълнителни детайли.